Tur til GUI GUI stranden 15.12.

Torsdag 15.12. skal turledere Jan Ole og John Arild lede forhåpentligvis 25 medlemmer av Norskeklubben til Gui Gui stranden. Turen var på sesongplanen satt opp mandag 7.12., men dato er nå endret til 15.12. på grunn tidevannet. Vi må ha 20 stykker med på turen for å gjennomføre. Turen er KUN for medlemmer.

2 busser kjører oss opp til Tasartico via GC 200. Derfra går vi over til Gui Gui stranden og nyter et bad og medbragt niste på stranden.  Turen tar ca 3 timer over fjellet og 3 timer tilbake til bussen.  Det blir opphenting i Arguineguin kl. 08.00 og så henter vi deltagerne på veien fram til Puerto Rico der vi er ca 08.10.

Etter turen blir vi så hentet og kjørt tilbake til dit vi gikk på. Turen har vanskelighetsgrad  🦶🦶.

Påmelding:

Via mail til: turdnkgc@gmail.com. Vi har 20 plasser til påmelding via mail. Oppgi hvilken tur du melder deg på, busstopp og telefonnr, og ønsket betalingsmåte.

På grunn av valutaforskjeller og gebyrer må du betale ekstra ved digital overføring. Vil du vippse betaler du 265,- norske kroner til: 641967 – merk betalingen TT1512. Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar.

Billetten er ikke refunderbar.

Siste frist for påmelding tirsdag 13. desember innen kl. 13.

For å bli med må du ha gjennomført en onsdagstur med klubben eller tilsvarende før turen. Du bør ha med en jakke, gode joggesko med såler som ikke glir i fjellet, minst 2 liter vann, lunsj og frukt, samt ha med Medlemskort og Helfokort/reiseforsikringspapirer.

Påmelding til Gui Gui stranden mandag 28.02. 2
Her Gui Gui stranden. Foto: Henrik Westby