Lørdag 22. februar ble det avholdt årsfest for skotthyllfolket, også i år på restaurant LIU på Ancora-senteret. 47 deltakere møtte opp, to kunne ikke komme pga sykdom. Styreleder Bodil Strøm Jørgensen ønsket folket velkommen med en god skål og ønske om at festen ville bli vellykket for alle, med god mat og drikke, og dans til slutt. Deretter overleverte Bodil mikrofonen til kveldens toastmaster Kjell Bendixsen. Kjell ledet festen fortreffelig, i en hyggelig og rolig tone – og serverte oss noen gode vitser underveis.
Tror at alle var meget fornøyd med maten, vårrull som forrett, og and i appelsinsaus eller entrecote som hovedrett. Som dessert kunne vi velge mellom kaffe avec og Irish coffee. Gunnstein Garnes takket for maten og hadde selvfølgelig en god historie på lur. Han fikk hele betjeningen til å komme frem slik at vi fikk gi dem en velfortjent hyllest.
Torstein Nesse har trappet ned som «sjefsskriver» – derfor var det undertegnede som måtte trå til med aktuelle kast-resultater fra siste sesong. Hvem var de beste 60-kasterne? Jo, Karl Egil Eik med hele 9 stk 60-kast og deretter Nils Dyrnes med 7 stk. Beste enkelt-resultat gjennom sesongen hadde Bodil Strøm Jørgensen og Lena Mari Nerli for damer med 280 poeng. På herresiden var Walther Aaslund best med 590 poeng. Styreleder Bodil delte ut gull, sølv og bronsemedaljer til de beste kasterne, basert på de fem beste poengsummer gjennom sesongen. De tre beste for damer var Bodil Strøm Jørgensen, Torill Brøttemsmo og Anna Hestnes. På herresiden var Walther Aaslund, Oddvar Lernes og Karl Egil Eik de beste. Våre faste skrivere Jan Hojem og Aase Tøsdal ble belønnet med hver sin flaske god vin.
Vår styreleder gjennom 2 år, Bodil Strøm Jørgensen, tar ikke gjenvalg. Hun fikk en fin bukett blomster for sin innsats. Ny styreleder er foreløpig ikke funnet! Magne Bjoland kommer inn som nytt styremedlem, med spesialfunksjon som materialforvalter.
Et innlagt loddsalg, med mange flotte gevinster, gikk strålende. Stor takk til loddselgerne Hanna, Anna og Aase.
Kvelden ble avsluttet med meget god dansemusikk – dansegulvet ble fort fullt. Takk til en meget god musiker.
Bjørn Eide