Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens hjørne Mai 2022 

Godt å være hjemme igjen etter en lang (?) vinter på solskinnsøya! Mange mente at årets sesong hadde vært noe kaldere og med mere sandstøv (calima) enn tidligere år. Det er kanskje riktig, men når alt kommer til alt så er vi vel enige om at «sluttsummen» ble bra!

Hjemme ble vi møtt av en kjølig vår, men med påsken kom også sola. Mange fine dager i solveggen! Den norske våren har mange ansikter!

Mette har jobbet på spreng og kommet opp med både ukeplan og aktivitetsplan. Du finner begge deler på sidene våre.

Styremøte har vi også hatt tid til. Det går mest på økonomi om dagene. Mye skal på plass og vi er forsiktige med utgiftene. Kort referat fra møtet kan du se på «Brovingen»

Når det gjelder medlemsregisteret er vi nå snart ferdige med «telefonterroren» som Morten og jeg har bedrevet i det siste. Vi beklager hvis noen har følt ubehag over å bli oppringt av et fremmed nummer. Oppdatering av medlemslistene var helt nødvendig i år. Vi håper det blir lenge til neste gang. Vil du hjelpe oss med å forlenge tiden, er det fint om du melder endringer i dine opplysninger til klubbkontoret. Vil du sende mail kan du bruke: info@dnkgc.com.  

En viktig grunn for det arbeidet vi har lagt ned, i tillegg til at et oppdatert medlemsregister er viktig, er at klubben i slutten av mai vil sende ut giroer for medlemsavgift til medlemmene. Disse kommer i hovedsak som E-post gjennom bank eller på SMS. Vi håper at alle vil ta seg bryet med å betale medlemsavgiften for den kommende sesong innen forfall som er 1. juli. Får du problemer med betaling eller har andre spørsmål så ta kontakt. Det er viktig at denne prosessen går «smertefritt».

Til slutt vil jeg ønske alle våre medlemmer en god og varm sommer og en fin høst frem til vi igjen kan lene oss tilbake i solstolene på «øya vår»!

Ha en fin 17mai feiring!

GOD SOMMER!

Bjørn