Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens hjørne Januar 2023 

Godt Nytt År.
Jeg lener meg mot Alf Prøysen’s : «Med blanke ark og fargestifter til». Hver og en av oss er selv ansvarlig for å forvalte de mulighetene det nye året tilbyr. Pensjonister de fleste – ja vel – men vi må alltid ta noen valg i livet. Lykke til med valgene!

Med klubbens økonomi under relativt god kontroll kan styret løfte blikket og fokusere på fremtiden. Vi har mange utfordringer å ta fatt på, både av praktiske og tekniske saker.

Mange vil nok mene at formalisering og tilrettelegging av de nylig etablerte plattformene vi har investert i er viktigst. Turgruppen etterlyser påmeldingsystemer til turer på nett, andre vil ha enklere opplegg for innmelding av nye medlemmer. Mange utfordringer gjenstår.

Tro meg, vi har fokus på disse og mange andre viktige saker for klubben. Norskeplassen, «El Palmeral Noruego» er en av dem. Plassen er kanskje det mest besøkte turmål blant skandinaviske turister og langtidsferierende på Gran Canaria. Den fortjener derfor mer oppmerksomhet en hva som har vært tilfelle til nå. Stor takk både til de som har sørget for vann og stell i alle år, og til de som nylig har gjennomført en stor dugnad på plassen. Det trengtes sårt, men mer må til. Alle bidrag her mottas med takk.

Aktivitetsgruppene har vært flinke i året som gikk. Stor aktivitet i alle gruppene. Mange nye medlemmer er også vervet. Uten forkleinelse for noen vil jeg spesielt nevne Turgruppen. Her har man vært meget dyktige og har vervet mange nye!

Jeg tillater meg også å nevne Håndarbeidssgruppen spesielt, de er uten tvil en av de viktigste bidragsyterne til klubbens økonomi.

Takk til alle våre medlemmer for all hjelp og all støtte.

Bjørn