Fredag 13.01.23 inviterer vi alle som har lyst til å bli med oss på tur til Veneguera. Turen er gratis og åpen for alle. Men vi legger ut en påmelding på klubbens facebook side der du kan si fra. Vi legger opp til å spise lunsj i Veneguera så vi må ringe og si hvor mange vi blir. Vi tar en opptelling for lunsj i Puerto Mogan.

Planen er:

Vi møtes i på kafeen ved siden av bussholdeplassen i Puerto Mogan senest 09.30. Så tar vi lokalbussen til Pueblo Mogan. Derfra går vi over fjellet til Veneguera og de som vil, spiser lunsj på restauranten. Turen tar ca 1 time på ok sti. På veien kan vi se diverse frukter som vokser langs veien. Vel fremme spiser vi lunsj og går tilbake til Mogan. De som har fått nok tur kan ta bussen tilbake. Litt under her legger vi ut busstidene. Dette er en fin tur som er middels krevende. Litt motbakke fra Pueblo Mogan. Vanskelighetsgrad 🦶🦶. Vi legger opp til en rolig tur uten hastverk. Turledere er Sverre og Halvor. Du behøver ikke melde deg på, men møte opp i Puerto Mogan. Du betaler selv for bussbilletter og for lunsj. Ha med vann/frukt samt legitimasjon og reiseforsikringspapirer.

For å komme til Puerto Mogan tar du bussen. For å være på den sikre siden tar vi ofte en buss som går  08.26 fra Puerto Rico og dermed litt før fra Arguineguin. Se busstidene lenger ned i saken.

 

Kartet er tegnet enkelt i google maps og kan ikke orienteres etter. 

Gratis tur for alle til Veneguera 13.01.23

Bildet er av busstabellen i Veneguera. Buss tilbake til Pueblo Mogan kl. 14.45. Foto:Arne 

Veneguera 13.01.23

Her er Veneguera. Over det ser dere Inagua massivet. Foto: Elin

Gratis tur for alle til Veneguera 13.01.23 1

Vi møter banantrær og sitrontrær på veien. Foto: Elin

Gratis tur for alle til Veneguera 13.01.23 2
Gratis tur for alle til Veneguera 13.01.23 3

Fine trapper på noe av turen. Foto Elin

Under kan du se bussruten for linje 1 fra Puerto Rico til Mogan. 

Bussrute fra PR til Mogan 23

Under kan du se linje 91 fra Puerto Rico til Mogan

bussrute 91 fra PR til mogan