Fjelltur fra Norskeplassen til Tauro med leder hver onsdag

Vil du være med så møt opp  på Norskeplassen i god tid før kl. 10:00.  Turen går via Cortadores og til Tauro. Den eksakte ruten velger turleder fra gang til gang avhengig av gruppen og været. 

Onsdagsturene er gratis for medlemmer og koster 10 € for ikke-medlemmer. Ved betaling med Vipps er prisen Nkr. 127.-. Dette betales til turleder på Norskeplassen. Turene onsdagene er mer krevende og også lengre enn turene på søndager. Det anbefales derfor at dette ikke skal være den første turen du tar om du ikke har  trening fra før.

Onsdagsturene tar opp mot 7 timer.  På turene er det viktig å ha godt fottøy det vil si gode joggesko som har solide såler som stopper i grus/sand (ikke sandaler).  Ha også med minst 2 liter væske, lunsj, frukt og gjerne nøtter eller noe som gir energi. Informasjon om turene kan du finne på vår nettside, eller Facebook side.

For å se om vi kan hjelpe til med å forklare turens vanskelighetsgrad/utfordring, har vi lagt inn  🦶 🦶🦶 på de vanlige onsdagsturene, 🦶🦶 på søndagene og🦶 på Spaserklubbens turer. Vi har ikke gruppeforsikring så dere er selv ansvarlig for å ha reiseforsikring.