Fjelltur fra Cooperativa til Tauro med leder 

En onsdag av og til varierer vi og går fra Cooperativia til Tauro i stedet for fra Molino de Viento.

 

Turledere møter opp ved bussholdeplassen i Puerto Mogan i god tid før kl. 09:30. Så tar vi sammen lokal buss nr 84 kl 09:40 opp mot Cooperativa. For å komme til Puerto Mogan kan du ta buss 01 som går fra Puerto Rico 8:26 eller 8:46.

Denne turen ender  i Tauro noe etter ca kl. 16:00.

Onsdagsturene er gratis for medlemmer og koster 10 € for ikke-medlemmer. Ved betaling med Vipps er prisen Nkr. 127.- Dette betales til turleder i Puerto Mogan. Turene onsdagene er mer krevende og også lengre enn turene på søndager. Det anbefales derfor at dette ikke skal være den første turen du tar om du ikke har  trening fra før. Onsdagsturene tar opp mot 7 timer.

På turene er det viktig å ha godt fottøy det vil si gode joggesko som har solide såler som stopper i grus/sand (ikke sandaler).  Ha også med minst 2 liter væske, lunsj, frukt og gjerne nøtter eller noe som gir energi. Informasjon om turene kan du finne på vår nettside, eller Facebook side.

For å se om vi kan hjelpe til med å forklare turens vanskelighetsgrad/utfordring, har vi lagt inn  🦶 🦶🦶 på de vanlige onsdagsturene, 🦶🦶 på søndagene og🦶 på Spaserklubbens turer. Vi har ikke gruppeforsikring så dere er selv ansvarlig for å ha reiseforsikring.

Cooperativa

Dgda las Lapas (To rom og kjøkken)

Lgda las Lapas (To rom og kjøkken)