Norskeklubben inviterer til en ny og annerledes topptur fra Arguineguin og til Faro Maspalomas mandag 13.11. Denne turen betrakter vi som om den er lik en vanlig onsdag og da er den åpen for  alle.

Oppmøte ved Klubbens lokaler i Arguineguin kl. 09.00. Derfra går turen over til Maspalomas.

Turen er vanskelighetsgrad   🦶🦶🦶 , ta med gode sko og nok vann/lunsj/frukt. Ta også med badebukse/håndkle. Det vil bli anledning til en dukkert i sjøen underveis. Turledere er Odd og Torger.

Du melder deg på ved å sende mail til turdnkgc@gmail.com. Oppgi telefonnr når du melder deg på.  Turen er gratis for medlemmer og koster 10 E for ikke medlemmer.  Medlemmer i klubben sender mail og er påmeldt når de får svar. Ikke medlemmer sender mail til turdnkgc@gmail.com og   vippser 120 kr. til  641967 – merk betalingen TT1311 når de har fått plass. Du kan også betale på bank til konto nr: 1503.2653186  Merk betalingen med navn og TT 1311.  Eller du kan  betale kontant i Arguineguin. De som ikke er medlemmer får da et dagsmedlemskap i klubben. 

Fra Maspalomas tar du lokal buss hjem. Og husk, klubben har ikke gruppeforsikring så du må selv ha med reiseforsikring/Helfokort.