Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens hjørne.

   November 2023

Starter med en hyggelig nyhet. DNK`s kulturarrangementer er oppe og går igjen. Denne gang som tidligere med Lindesnes Trekkspillklubb i hovedrollen. De gjester øya årvisst. Flott arrangement. Vi håper på mange tilskuere. Vil du hjelpe til, sprer du nyheten til alle kjente og ukjente. Arrangementskomiteen, med Eyvin i spissen, har gjort en flott jobb. Takk til alle som tar i et tak.

Den verste varmen har nå gitt seg, og det er igjen forsvarlig å ferdes i fjellet. Godt for de mange som elsker fjellturer. Klubbens turgruppe har som vanlig lagt et formidabelt høstprogram. Her skal mange leggmuskler få kjørt seg!

Ellers blir det mye TUTTI om dagene. Utrullingen har gått bra, det har vært noen småproblemer, men det løses greit via Styreportalens Support. Noen har fortsatt ikke installert appen, men vi oppfordrer alle til å gjøre dette snarest. Du vil da få et utmerket verktøy for kontakt, kontroll, informasjon og meldinger. Et tips til alle. På Tutti-skjermen finner du et lite svart ikon i øverste venstre hjørne, klikk her og du ser dine personlige registreringer! Påmelding til turer er ikke inne ennå. Man jobber med saken og håper å få orden på dette etter hvert, også med en betalingsløsning på plass.

To søndagsturer er gjennomført. Flott tradisjonell flaggheis på Norskeplassen. Samling på ny restaurant «El Pescador» i Puerto Rico. Den besto testen. Tur to gikk til «Marino Chico» i Arguineguin som stilte opp i vanlig god stil. En onsdagstur i historieboka, mange glade vandrere på plass. Hyggelig avslutning på Rest. «Pariso Beach» på Amadores.

To opplevelsesturer står på programmet denne måned, først til fastlandet og så til La Palma. Vet at Mette, som vanlig, har lagt ned mye arbeide i disse turene, så alt skulle ligge til rette for fine opplevelser. En fin og opplevelsesrik tur ønskes de som drar ut.

Økonomisk ser det lovende ut i øyeblikket. Vi startet sesongen med mye utestående medlemsavgift. Etter hvert har mange betalt, og vi håper nå på den første måneden uten rød strek under resultatet.

Noe du vil at styret skal ta tak i? Gi oss en tilbakemelding, bruk:  https://dnkgc.com/kontakt/

Nye medlemmer ønskes velkommen. På nettsiden vår finner du et innmeldingsskjema. Klikk på linken:  https://dnkgc.com/bli-medlem-i-den-norske-klubben/

Bjørn