Mandag 28.11 drar turledere Anne og John Arild på en av de 3 vakreste turer på Grand Canaria. Vil du bli med?  Det er 25  plasser på turen. Vi blir hentet av buss i vårt område  og drar opp til Artenara. (sjekk kartet under) Turen er omtrent som en vanlig onsdagstur og terrenget starter høyt opp og går gjennom frodig og spennende områder samt hulelandsby før vi går ned i Agaethe dalen. Turen vil ender der og vi får buss hjem derfra ca kl. 17.00.  Dette er en tur som tar ca 7 timer og er krevende. 🦶🦶🦶. For å bli med må du ha gjennomført en onsdagstur med klubben eller tilsvarende før turen. Du bør ha med en jakke, gode joggesko helst med såler som ikke glir i fjellet, minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Samt ha med Helfokort/reiseforsikringspapirer. Da det er buss om morgenen og henting i Agaethe må prisen bli: For medlemmer 27 Euro og for ikke medlemmer 37 Euro. Vi må ha 20 stykker med på turen for å gjennomføre. Sjekk video fra en tidligere tur. Dette er virkelig en godbit.

Du kan melde deg på ved å gå til klubben som er åpen mellom 10-13.00 ukedager. Der kan du kjøpe billett kontant eller med kort. Kontoret har 5.plasser tilgjengelig. Du kan også skrive mail til: turdnkgc@gmail.com. Vi hadde   2o  plasser til påmelding via mail. Nå er de 20 fylt opp.  Sender du mail, skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og om du er medlem eller ikke.  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar. Du kan da kjøpe billett på kontoret i Arguineguin arbeidsdager mellom 10.00 og 13.00 eller vippse. (se under). Billetten er ikke refunderbar.

På grunn av valutaforskjeller og gebyrer må du betale ekstra ved digital overføring.

 Er du medlem kan du betale 27 Euro kontant eller med kort på Den Norske Klubben i Arguineguin. Vil du vippse betaler du 290 kroner til:  641967 – merk betalingen TT2811.

Er du ikke medlem betaler du 37 Euro kontant eller med kort på Den Norske Klubben i Arguineguin, og 400 kr. ved vipps – merk betalingen TT2811.

Vippser du må du skrive tydelig hvem du er, hvilken tur du betaler for og hvor du skal på. Påmeldingen må være klubben i hende senest fredag 25.11.22 kl. 12.00.  Melder du deg på etter det må du sende mail til turdnkgc@gmail.com samt betale kontant på bussen hvis det er plass.

Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene frem til og med Playa Cura.  Vanskelighetsgrad på turen: 🦶🦶🦶

Sjekk videoen fra turen med vår Kanariske guid Rafa i spissen. Her går vi fra Artenara og vestover til Agaethe der vi ender opp med lokal vinsmaking. 20 km, 8 timer og en fantastisk tur gjennom frodig natur på Grand Canaria vinteren 2022.​ Til denne turen er det ikke vinsmaking inkludert.

Turleder Arne på vei opp fra Soria under en prøvetur til Tunte. Dette er en av turledernes 10 på topp turer på Grand Canaria. Foto: Halvor.

Her er et Google maps kart som er svært grovt og kan ikke brukes til å gå etter i fjellet. Det er opp til turlederne om turen går via Degollada de la Manzanilla eller Cruz Grande.

Dette kartet gir en skisse over turen og kartet kan ikke brukes til å gå etter.