TOPPTUR MANDAG 30.10.23.

Mandag 30.10.23 drar vi på topptur. Bussen kjører oss opp fra Arguineguin opp mot Soria til Barranquillo Andres. Derfra går vi en sti oppover og mot Cortadores. Vi kommer opp et par km vest for Cortadores. Derfra kan vi enten gå opp furuskogen til Degollada de las Lapas (2 rom og kjøkken) og videre til Tauro eller vi kan gå over El Cabezote (Ivars plass) og til Tauro. Turlederne vil beslutte sette senere. Det er 23 plasser på turen. Vi må være 20 for å dra på tur. Bussen starter opphenting i Arguineguin 08.00 og henter til Puerto Rico.  Turledere er Eyvin og Halvor. Turen er som en onsdagstur fra Molinos de Viento (Mølla). Dette er en tur som tar ca 7,5 timer og er krevende. Deltagere må ha gått en onsdagstur med klubben eller tilsvarende før turen. Du bør ha med en jakke, gode joggesko helst med såler som ikke glir i fjellet, minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Samt ha med Helfo kort og bevis for reiseforsikring. Klubben har ikke forsikring så du må selv ha det.  For å bli med må du være medlem i klubben. Turen koster 200 kroner.

Den eneste måten å melde seg på er ved å melde deg på via mail til turdnkgc@gmail.com. Skriv telefon nummeret ditt og hvilken busstasjon du skal hentes på.  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar og vippset 200 kr. til  641967 og merk betalingen med TT3010 eller send pengene til klubbens konto 1503.2653186. Men husk å merke betalingen med TT3010 og navn. Og husk påmeldingen er bindene så blir du syk så må du bruke reiseforsikringen din.

Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene frem til og med Puerto Rico.  Vanskelighetsgrad på turen: 🦶🦶🦶

KOM BLI MED DA VEL🌴👍

Siden Norskeklubben ikke stiller med forsikring, går du på eget ansvar og egen forsikring. Pass på å ha med legitimasjon og Helfokort og forsikring.

Bildene under er tatt av turleder Arne på en prøvetur vinter 2023.