Tenerifeturen - Referat 5
Tenerifeturen - Referat 2
Tenerifeturen - Referat 4

Referat Musical El Guardaespalda (Livvakten)​

Torsdag 19. januar var 31 glade folk, på tur til hovedstaden Las Palmas. Vår faste sjøfår Felix kjørte oss tryggt frem og tilbake.

Det stod Musical El Guardaespalda (Livvakten) på programmet.
 
Vi kjørte i god tid innover, så vi fikk oss en rusletur i område Vegueta – noen fikk en kaffikopp, cappuchino eller ett glass vin, noen shoppet litt i gå-gaten Triana. Dørene til det ærverdige Teatro Pérez Galdos åpnet 45 minutter før forestillingen – og det var fint og få god tid til å beundre bygget, malerier, flotte trappeoppganger, glassmalerier……..Lokal arkitekt Miguel Martin Fernández de la Torre og hans bror artist og kunstmaler Néstor stod for det – året er 1925-1928. I 2004 ble det stengt i 3 år for å oppgradere og bygge ny scene og backstage, det  går for i dag å være ett av europas beste angående muligheter og hurtighet til sceneskifte.
 
 
Vi fikk ett 2 timers sprakende show, dansere, høy musikk og mange kjente sanger fra filmen så klart,  (Body-guard da med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollene….)
 
Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur – og opplegg – enkelt når Mette får tak i billetter og buss, sa et medlem
og takket for det.
 
 
Tenerifeturen - Referat 3