Tekst: Tore Ulabrand Johansen

 

Sommeren kommer stadig nærmere hjemme i Norge, og stadig flere av «overvintrerne» på Gran Canaria setter kursen nordover. Da trappes også aktiviteten ned for turgruppa i Norskeklubben.

Sist onsdag gikk de to siste «onsdagsturene» fra henholdsvis Palmeral Noruega (Norskeplassen) og fra Molino de Viento (Mølla) i Mogan.

Ivrige turgåere hadde en flott dag over fjellet i ulike retninger før de møttes til en avsluttende forfriskning has den utrettelig Paco på Pio Pio-baren i Tauro.
– Det har vært en bra sesong, men nå tar vi pause til høsten, slår klubbpresident og ivrig fjellvandrer Bjørn Isaksen fast over en skummende forfriskning, mens fornøyde turledere og – vandrere slapper av etter dagens dyst.

Førstkommende søndag går sesongens siste søndagstur av stabelen, den neste blir ikke før 23. oktober, mens onsdagsturene etter planen starter opp igjen 2. november. – Vi ønsker alle som har deltatt på turene og alle turlederne en riktig god sommer. Vi ses om noen måneder til en forhåpentligvis ny og fin tursesong, sier Isaksen.

 

Siste onsdagstur for denne gang

Glade vandrere, både turledere og turdeltakere koser seg på Pio Pio etter sesongens siste onsdagstur. Klubbpresident Bjørn Isaksen foran til høyre – i «sivil» for anledningen.

Foto: Ukjent