Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens hjørne Mars 2023

Nyvalgt styre på plass etter Generalforsamlingen i februar. Hele det gamle styret tok gjenvalg! Ny regnskapsmedarbeider på plass fra nyttår. Flott gjeng og dyktige medarbeidere! Vi lover full innsats! Utsendelse av fakturaer for medlemsavgift planlegges i april. Sjekk innboksen når den tid kommer. Ellers jobber vi med digitalisering og systematisering av programmene våre. Styreportalen kommer til å bli et nyttig verktøy for alle etter hvert. Nettsiden vår er under utvikling. Den skal bli enklere å navigere i er målet. Noe du lurer på? Ta kontakt.

Vi jobber også med å lage avtaler med alle aktivitetsgruppene. På et møte med aktivitetslederne ble en avtalemal presentert. Denne skal nå skreddersys for hver enkelt gruppe. Arbeidet forventes å avsluttes til høsten

Fjellfolkets fest vel gjennomført, takk til arrangementskomiteen for vel gjennomført jobb!

Miljømarsj nummer 34 i havn. Vel gjennomført arrangement. Takk til de som «dro lasset»! Få deltakere i år. Neste år har vi 35 års jubileum. På tide med nytenkning? Har vi gått oss inn i «en blindvei»? Innspill mottas med takk.

Og «Turfolket» går og går. Den ene turen mer spektakulær enn de foregående gjennomføres. Litt slitne bein etter turen, men det var vel verdt det, var en kommentar jeg hørte fra en av deltakerne.

Kultur og hyggeturer har det også blitt tid til. Skjønner ikke hvordan man rekker alt? Og så spør folk hjemme om hvordan vi får tiden til å gå her nede!

Mange medlemmer er nå på farta til hjemlige trakter etter en fin men noe kald canarivinter. Litt calima har det også vært, men ikke av aller verste sort og lengde. Alt i alt kan vi vel si oss fornøyd med vinteren.

God vår og sommer til alle medlemmer, både de som reiser hjem og de som blir igjen på solskinnsøya. Vi sees til høsten!

Bjørn