Tekst og foto: Bjørn Isaksen
Takk for at jeg ble funnet verdig til å lede Den Norske Klubben inn i en ny tidsalder. Dere sørget også for at jeg fikk med meg et «godt mannskap» til å gjøre jobben. Tusen takk.
Vi har nå hatt vårt første styremøte og jeg kan med glede melde at vi tar fatt på oppgaven med stor iver. Vi lover å «brette opp ermene» og sørge for at klubben skal blomstre!
Vi har også hatt et møte mellom aktivitetslederne. Man ble enige om en felles innsats for at klubbens aktiviteter skal friste både eksisterende medlemmer, og ikke minst, spore til at mange nye melder seg inn i klubben.  Økonomien er bedre, men faren er ikke over! Vi trenger nye medlemmer for å sikre driften fremover. Jeg har derfor en utfordring til dere. Hvis hver og en av oss verver et nytt medlem frem til nyttår har vi lagt et godt grunnlag for en lys fremtid.
Mange har gitt gaver, kjøpt andelsbrev, vervet medlemmer og mye annet. Fantasien har vært i høysetet. TUSEN TAKK til hver og en av dere!
Dette «hjørnet» skal fungere som en spore til kontakt og informasjon. Jeg ønsker at medlemmer som har noe å fortelle eller spørre om, tar kontakt. Dette kan gjelde både generelle og mer spesielle ting som har med klubben å gjøre.
Presidentens hjørne Mars 2022
Det nye styret:  Fra v: Kari Haugen, Morten Børresen, Randi Grung-Olsen, Bjørn Isaksen og Steinar Holmen.
Ikke med: Torgerd Sandøy, Per Egil Ramsøy, Per Olav Heggem.
Presidentens hjørne Mars 2022 1
De som driver klubben: Aktivitetslederne, fra v: Magnar Langeland, Kjell Bråthen, Einar O Andersen, Aase-Mari Tøsdal, Reidun Langgård, Reidun Rydland, Jan Ivar Clausen, Kasper Albriktsen og Arne Rekkedal.
Ikke med: Unni Knobloch, Astrid Gridsvåg, Cathrine Sørholt og Thor Nicolaisen.