Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens hjørne

Presidentens hjørne
Mai 2023

«Kom Mai, du skjønne milde» heter det i sangen. Endelig er våren her! Og det gjelder, ironisk nok, selv om noen sliter med snødybder på rundt meteren. Både dager og netter er lysere og vi «sydenboere» trives bedre. Takk for det!

På vårt siste styremøte i april så vi på status for sesongen. Med fare for å bli beskyldt for selvskryt våger jeg å påstå at driften har vært god og at det har vært en vellykket sesong. Totalt teller vi nå over 700 medlemmer, og vi mener å ha god kontroll på medlemsregisteret. Økonomien har fortsatt på pluss.De to store hjelpeprogrammene våre; «Visma» og «Styreportalen» ser ut til å fungere godt sammen. Litt «grums» i oppstarten i fjor høst og i vinter, men det går bedre nå. Fortsatt mangler en del. Turgruppa er nok ikke helt fornøyd med opplegget for påmelding og gjennomføring av turene, med det er fremskritt å spore.

Alt i alt – vel gjennomført og tusen takk til alle medlemmer. Dere har alle, hver på deres måte bidratt til at DNK igjen er «på godfot»! Og sist, men ikke minst, takk til våre styremedlemmer! Her har alle gjort en kjempeinnsats, og sammen med Mette og Mai på kontoret sørget for bekymringsløse dager for meg som leder!

Etter mye takking og bukking er det tid for en liten oppfordring. I april nevnte jeg medlemsavgiften. En god ting kan aldri sies for ofte! I løpet av Mai måned vil du motta en e-faktura fra klubben. Medlemsavgift 2023-2024. Forfall 30 juni, men hvis du legger den til forfall så fort som mulig er det fint. Du vil da bidra til at vi «er på solsiden» også når neste sesong innledes. Og her har du mye å glede deg til! Aktiviteter, opplevelsesturer, konserter, arrangementer og fjellturer. Her er det bare å ta sats!Skulle du være en av dem som ikke får en faktura i løpet av mai måned ber vi om at du gir oss en tilbakemelding. Bruk gjerne e-post adressen:  info@dnkgc.com.  Får du problemer med betaling eller har andre spørsmål, bruk samme adresse.

Til slutt en melding fra «Nabohjelpens venner». Deres regnskapsfører vil pensjonere seg og de trenger noen til å overta jobben. Ta kontakt hvis du tror dette er noe for deg.

En riktig fin sommer ønskes deg og dine.

Vel møtt til høsten.

Bjørn