ÅPNINGSTIDER PÅSKEN 2022 3

Seniortreff i Den Norske Klubben på Gran Canaria

Seniortreff i Den Norske Klubben på Gran Canaria 

Vi mottok for en stund siden et forslag fra et medlem av klubben. Forslaget gikk i all enkelhet ut på å arrangere et seniortreff for medlemmer som har mange år bak seg i klubben.

Grunnlaget for treffet er godt. DNKGC har 52 medlemmer som har lavere medlemsnummer enn 1000. Vi har ytterligere 96 medlemmer med medlemsnummer lavere enn 3000. Vi har også medlemmer med høyere nummer som fylte 80 år i jubileumsåret. Alle disse planlegges invitert til treffet. Alt skulle derfor ligge til rette for noen hyggelige timer med mimring og gode historier.

I utgangspunktet legges det opp til et treff på høsten 2023 med opsjon på ytterligere et treff på vinteren 2024 hvis høsten ikke passer for alle.

Tidligere i vår fylte som nevnt Klubben 35 år. Dessverre har øvrige omstendigheter ført til manglende feiring, men vi håper at dette kan være et plaster på såret for våre seniorer.

Hvor skal treffet være, hvem kommer og hva koster det?

Som de fleste av dere vet har vi bak oss en tid med vanskelig økonomi, og faren er ennå ikke helt over. Vi skulle svært gjerne ha tatt kostnaden for treffet, men det lar seg dessverre ikke gjøre. Men – vi lover å gjøre vårt ytterste for å få til en god pris og håper at så mange som mulig av våre seniorer vil delta.

Vi har plukket ut fredag 24. November og fredag 19. Januar som aktuelle dager og tar foreløpig sikte på «BarZentralen» i Arguineguin begge ganger. Må ta et forbehold her, da det ikke er laget avtale med restauranten ennå. Sommerstid, vanskelig!

Foreløpig sier vi bare; sett av en eller begge datoene, hva som måtte passe, og så kommer det mer info etter hvert.

God sommer!

Morten, Else-Marie og Bjørn