Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens hjørne Desember 2022 

I ballspill har de som driver med dette et motto som heter «La oss spille hverandre gode» I min enkle oversettelse og overført til oss, betyr dette at hver enkelt av oss skal gjøre sitt ytterste for at klubben vår skal blomstre og vokse. Informasjon og samarbeide er viktig.

Både første og andre søndag i advent er tilbakelagt og har blitt behørig markert på våre søndagssamlinger. Julegløggen ble perfekt gjennomført. Godt besøkt. Nå venter årets frilufts-juleandakt på Norskplassen hvor vi sammen med Sjømannskirken markerer innledningen til julefeiringen og samler inn penger til de fattige på øya. Se oppslag.

Ellers går klubbens «indre liv» sin vante gang. Styret har nettopp hatt møte. Økonomisk ser det lovende ut. Vi mangler fortsatt noen betalende medlemmer for at vi skal si oss fornøyde, men alt i alt går ting rett vei! Vi tar fatt på nyåret med oppbrettede ermer! Minner for sikkerhets skyld om neste års generalforsamling mandag 13. februar. Se oppslag.

Mange har pakket reiseveskene og tar en juletur hjem, andre velger å feire høytiden på øya. Til alle våre medlemmer, uansett hvor de måtte befinne seg, ha en fin feiring!

God Jul og et Godt Nytt År
Bjørn