Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens hjørne August 2022 

Og så var sommeren på hell igjen, men alt håp er ikke ute. August kan noen ganger være en supermåned. «Indian summer», fine dager med klar luft og lune kvelder, noe å se fram til for nordboere.

Noen av oss «trekkfugler» har ikke villet vente, og har allerede reist sydover og er på plass på solskinnsøya. Kos dere!! Vi andre venter litt, men vi kommer etter!

Planene for høsten er stort sett klare, fotturer, øy-reiser, møter og aktiviteter er lagt inn i programmet, så her er det bare å «trå til»! Programmet finner dere på nettsiden vår.

Har noen av dere ideer eller tanker om aktiviteter som ikke står på programmet hører vi gjerne om dette. Kanskje er tiden inne for litt nytenking? Mange av oss pusler med aktiviteter på fritiden. Kanskje er dette noe som kan deles?

Sesongens første styremøte finner sted i begynnelsen av september. Noe du ønsker at vi skal ta opp? Viktig at vi er på «nett» med medlemmene våre og tar tak i det man er opptatt av. Et sentralt punkt er spørsmålet om hvordan, og hva vi skal gjøre for å bli en klubb som fenger interesse og som mange ønsker å bli medlem av? Har du noen tanker hører vi gjerne fra deg.

Klubbens økonomi ser i øyeblikket bra ut, mange har betalt sesongens kontingent. Noen har selvsagt valgt å avvente betalingen til de er på plass på øya. Husk at når du betaler kontingenten med VIPPS betaler du 10 til banken og 540 til klubben.

Ønsker alle en fin høst.
Bjørn