Presidentens hjørne

          April 2022

Våren er over oss. I skrivende stund har de fleste av våre venner gjort som de øvrige trekkfuglene, tatt veien nordover. Vi følger snart etter, men først må en del klubb-ting landes. Nytt økonomi- og medlemssystem er på beddingen, her må noe forarbeide gjøres. Og ikke minst, planene for neste sesong må bearbeides. Ser bra ut, mye å se frem til i høst.

Avtalen med klubb-kaféen er på plass. Saltkjøtt på torsdagene er sikret! Andre avtaler er også under lupen, vi tar sikte å gjennomgå alle etter tur.

Medlemsregisteret er fortsatt ikke helt i boks. Har du mistanke om at noe av din medlemsinformasjon er foreldet? Gi oss beskjed.

Klubbens vedtekter trenger også en gjennomgang. Nok å henge fingrene i!

Av og til får Den Norske Klubben kritikk på sosiale medier. Noen ganger med rette! Unnskyld! Ingen er perfekte og slett ikke vi. Vi går i grøfta så det suser til tider. Men – vi håper at de som opplever ting som kunne vært behandlet bedre, tar kontakt med oss direkte. Vi ønsker å få anledning til å rette opp i saker der dette er mulig. Negativ oppmerksomhet på Web’en tjener ingen.

En fin og varm vår ønskes alle våre medlemmer.

Vi prates.

Bjørn