Turen er fulltegnet!

Mandag 23.01-23 drar vi på nok en topptur. Denne mandagen er den den fine turen fra Soria – Tunte (San Bartolome). Det er 25  plasser på turen. Vi blir hentet av buss i Arguineguin og Puerto Rico og drar opp til Soria i Arguineguin dalen sammen med turlederne Anne og Arne. Turen er omtrent som en vanlig onsdagstur og terrenget går noe opp og ned og opp…… Turen vil ende i Tunte (San Bartolome) ca kl. 16.00 og vi får buss hjem derfra kl. 17.00.  Dette er en tur som tar ca 7 timer og er krevende. 🦶🦶🦶. For å bli med må du ha gjennomført en onsdagstur med klubben eller tilsvarende før turen. Du bør ha med en jakke, gode joggesko helst med såler som ikke glir i fjellet, minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Samt ha med Helfokort/Legitimasjon samt reiseforsikringspapirer. Klubben har ikke egen forsikring på deltakere så dere må selv ha reiseforsikring.  Da det er buss om morgenen og henting i Tunte må prisen bli: 300 kr. pr. pers.  Vi må ha 20 stykker med på turen for å gjennomføre. Sjekk video fra en tidligere tur. Dette er en av de 10 beste turene på øya.

Du må være medlem av klubben for å melde deg på. Skriv mail til: turdnkgc@gmail.com  skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og ditt telefonnummer (Så turledere kan ringe ved spørsmål).  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar. Du kan da vippse eller betale via bank. Billetten er ikke refunderbar, blir du syk må du bruke egen reiseforsikring.

Er du medlem kan du betale  300 kroner til:  641967 – merk betalingen TT2301.Betaler du via bank betal til: 1503.2653186 – merk betalingen med TT 2301 , da sparer Klubben penger på gebyr til Vipps. 

Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene frem til og med Playa Cura.  Vanskelighetsgrad på turen: 🦶🦶🦶

Påmelding til

Turleder Arne på vei opp fra Soria under en prøvetur til Tunte. Dette er en av turledernes 10 på topp turer på Grand Canaria. Foto: Halvor.

Her kan du se en video fra prøveturen. Hentet fra Borse-TV på You Tube.

Her er et Google maps kart som er svært grovt og kan ikke brukes til å gå etter i fjellet. Det er opp til turlederne om turen går via Degollada de la Manzanilla eller Cruz Grande.