Turen er nå fulltegnet!

Mandag 16.01.23  drar vi på topptur. Etter planen skulle vi til Montana de Tauro, men busselskapet klarte ikke skaffe minibusser og da kommer vi ikke opp fra Pueblo Mogan. Da inviterer vi dere til en ny tur. Bussen kjører oss opp fra Arguineguin opp mot Soria til Barranquillo Andres. Derfra går vi en sti oppover og mot Cortadores. Vi kommer opp et par km vest for Cortadores og går opp furuskogen til Degollada de las Lapas (2 rom og kjøkken) og videre via Cooperativa til Puerto Mogan der vi kan ta forfriskninger og lokalbuss hjem. Det er 25 plasser på turen. Vi må være 20 for å dra på tur. Bussen starter opphenting i Arguineguin og henter til Puerto Rico.  Turledere er Arne og Odd. Turen er som en onsdagstur fra Molinos de Viento (Mølla). Dette er en tur som tar ca 7,5 timer og er krevende. Deltagere må ha gått en onsdagstur med klubben eller tilsvarende før turen. Du bør ha med en jakke, gode joggesko helst med såler som ikke glir i fjellet, minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Samt ha med Helfo kort og bevis for reiseforsikring. Klubben har ikke forsikring så du må selv ha det.  For å bli med må du være medlem i klubben. Turen koster 200 kroner.

Den eneste måten å melde seg på er ved å melde deg på via mail til turdnkgc@gmail.com. Skriv telefon nummeret ditt og hvilken busstasjon du skal hentes på.  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar og vippset 200 kr. til  641967 og merk betalingen med TT1601 eller send pengene til klubbens konto 1503.2653186. Men husk å merke betalingen med TT1601 og navn. Og husk påmeldingen er bindene så blir du syk så må du bruke reiseforsikringen din.

Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene frem til og med Puerto Rico.  Vanskelighetsgrad på turen: 🦶🦶🦶

Bildene under er av stien fra Barranquillo Andres. Foto: Arne