TOPPTUR MANDAG 30.10.23

Mandag 30.10.23 drar vi på topptur. Bussen kjører oss opp fra Arguineguin opp mot Soria til Barranquillo Andres. Derfra går vi en sti oppover og vi kommer opp et par km vest for Cortadores. Derfra kan vi enten gå opp furuskogen til Degollada de las Lapas (2 rom og kjøkken) eller vi kan gå over El Cabezote (Ivars plass) og videre til Tauro . Turlederne Odd og Eyvin vil beslutte dette senere. Det er 23 plasser på turen. Vi må være 20 for å dra på tur. Bussen starter opphenting i Arguineguin kl. 08.00 og henter til Puerto Rico.

Turen er som en onsdagstur fra Molinos de Viento (mølla). Dette er en tur som tar ca 7,5 timer og er krevende. Du bør ha med en jakke, gode joggesko helst med såler som ikke glir i fjellet, minst 2 liter vann , lunsj og frukt. Samt ha med Helfokort og bevis for reiseforsikring. Klubben har ikke forsikring så du må selv ha det. For å bli med må du være medlem i klubben. Turen koster 200 kr.

Den eneste måten å melde seg på er ved å melde deg på via mail til turdnkgc@gmail.com. Skriv telefonnummeret ditt og hvilken busstasjon du skal hentes på. Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar og vippset 200 kr. til 641967 . Merk betalingen med TT 3010 eller send penger til klubbens konto 1503.2653186. Men husk å merke betalingen med TT 3010 og navn. Og husk at påmeldingen er bindene så blir du syk så må du bruke reiseforsikringen din.

Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene til Puerto Rico. Vanskelighetsgrad på turen er 🦶🦶🦶 og er ca 22 km lang.

NB:

Det er fint at dere sender inn respons på Tutti, men bindende påmelding må fortsatt skje på turdnkgc@gmail.com i påvente av nytt billettsystem.

Her kan du se video fra en noenlunde tilsvarende tur. Denne endte i Puerto Mogan.  God tur.😎🦶🦶🦶