Onsdag 22.10 drar turledere Anne og Halvor på høstens høydepunkt.  Vil du bli med?

Vi har 8 plasser på høstens vakreste tur.
Vi drar 22.11. med buss til San Pedro/Agaethe. Så går vi via Tamabadaskogen og til vakre El Horillo der vi bor i 2 netter.
Til sammen er det plass til 2 turledere og 8 gjester. Dag 2 går vi en flott  2 mils tur i området. Siste dagen går vi fra El Hornillo via Tamadabaskogen til vakre Artenara, der vi blir hentet med buss.

Buss til Agaethe og fra Artenara, overnatting 2 netter, 2 frokoster er inkludert i prisen. Du må betale for middag, lunsj og selv holde drikke.
Totalprisen pr. stykk blir da 127 E (1600,- NOK).
Sjekk gjerne prøveturen via Borse-tv på Facebook eller youtube.com.

Påmeldingsfrist er 19.11.23.

Du melder deg på ved å skrive mail til: turdnkgc@gmail.com.  Skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og ditt telefon nummer. Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar, og den er ikke godkjent før betalingen er mottatt.

Turen er kun for medlemmer av klubben. Når du har fått plass vippser du 1600 kr. til  641967  og merker betalingen med TT2211, eller sender penger til klubbens konto 1503.2653186 og merker betalingen med TT2211 og navn. Husk!! –  påmeldingen er bindene så blir du syk så må du bruke reiseforsikringen din.

En forutsetning for å delta er at du enten har vært med på en onsdagstur med oss i høst eller har tilsvarende tur erfaring. Gode joggesko, gjerne med grove såler slik at skoen stopper i grus/sand. Minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Turen har vanskelighetsgrad    🦶🦶🦶.

Vi har ikke noen forsikring som gruppe så du har selv ansvar for reiseforsikring/Helfokort. Husk å ta med begge deler og helst i papirformat. Annet du må ha med kommer vi tilbake til når gruppen er klar.

Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene frem til og med Playa del Cura.

Sjekk videoen fra testturen vinter 23. Hovedbildet er fra en tur med turleder Anne fra Artenara-Agaethe.

Dette kartet gir en skisse over turen og kartet kan ikke brukes til å gå etter.