Nytt fra styret  Onsdag 16 mars

Nestor i Klubben Anna Nordheim

En av de hyggeligste oppgavene som leder av Den Norske Klubben er å få lov til å skrive litt om klubbens «oldtimere». I dag hadde jeg gleden av å ha en liten kaffeprat med Anna Nordheim.

Anna er en virkelig nestor. Hun ble medlem fra 1991 etter å ha ventet på å bli registrert i et år. Det var tider det! Folk i kø for å bli medlem! Man kan drømme! Men, etter å ha fått medlemskapet i orden var det klart for en omfattende karriere i klubben. Først og fremst som reiseleder både her på øya og til de andre Kanariøyene. La Palma og Hiero var favorittene, men Anna tok også folk med til de øvrige øyene. Også Madeira og Azorene sto på agendaen. Hun hadde, og har god kontakt med reiseselskapene og var venn med sine sjåfører. Hun er til og med blitt «fillebestemor» til et av barna til en av disse.

I løpet av sin tid som reiseleder utarbeidet hun flere bøker med detaljert informasjon om reisemålene. Hun snakket ikke spansk, men klarte seg godt med norsk, engelsk og fingerspråk.

Også Norskeplassen fikk sin del av Annas oppmerksomhet. Både pass og stell av palmene og vanning var hun med på.

Anna var også en tid leder av klubbens tidligere Representantskap. På den tiden hadde man hissige diskusjoner om både dette og hint. Det trengtes ofte en roligstemme! Hun har vært med klubbens flyttelass flere ganger før man etter hvert slo seg til der dagens kontor ligger.

Anna fikk sitt Hedersbevis fra klubben i 2005.

I dag nyter Anna sitt otium sammen med sin kjære Roger i Charlottenberg i Sverige. Vi sier takk for innsatsen og ønsker lykke til videre.

Takk for praten Anna.

Bjørn