Jubileumsmarj, Miljømarsjen 35 år

Mer enn 150 personer gikk miljømarsjen i år, 21 gikk den tyngste Tveteløypa, 53 på Fjelløypa og ca 80 gikk Kystløypa. Den eldste deltakeren var Ole på 95 år som gikk deler av Kystløypa fra Anfi til Pino Seco. Fanatstico! Han fikk diplom – og heldige jeg fikk minst to klemmer…Den andre som fikk diplom var Ryborg Olsen, og hun fyller nitti om en uke, fantastico det også!

Mogan kommune stilte opp med sportsminister og to til, politi og Cruz Roja (Røde Kors). Vi takker dem, gracias a Ayuntamiento de Mogán.

Alle tre gruppene marsjerte samtidig inn til Pino Seco i Arguineguín til sang og musikk fra Gisle Pettersen. Der fikk vi drikke og gode baguetter laget av den Danske Slagter. Det var mere musikk fra Gisle, tale, diplomutdeling og sang fra Shantygutta. Ikke minst var det loddsalg ved Håndarbeidsguppa – og som alltid sitter Euroene løst.

Et flott arrangement med Torgerd Sandøy som sjef for planleggingen og som konferansier. Riggegjengen gjorde en formidabel jobb og det gjorde alle de frivillige. Et vellykket arrangement, som jeg håper vi kan gjenta i 2025.

Ta med  deg en ekstra pose når du går tur og plukk opp søppel du ser – og bruk de fine miljømarsj singletene.De er synlige! Og fortell folk som spør hva det betyr.

Randi