Tur til Veneguera med Norskeklubben 8. mars – åpen for alle

Fredag 8. mars inviterer Norskeklubben alle som har lyst til å bli med på tur til Veneguera. Turen er gratis og åpen for alle, men vi legger ut en påmelding på klubbens facebookside der du kan si fra om du blir med på grunn av lunsjen. Vi legger opp til å spise lunsj i Veneguera ca. 12:30, og tar en opptelling for lunsj i Puerto Mogan.

Vi møtes i på kafeen ved siden av bussholdeplassen i Puerto Mogan senest 09.30. Videre tar vi lokalbussen 9:40 til Pueblo Mogan.

Derfra går vi over fjellet til Veneguera (ca 1-1,5 time). Sightseeing i Veneguera og  lunsj på restauranten.

Vi spiser lunsj ca 12:30,  og går tilbake til  Mogan – avgang ca. 14:30  (buss  fra Veneguera går 14:45 i tilfelle slitne ben). Buss fra Mogan til Puerto Mogan kl. 16:00 (eller 17:00).

Dette er en fin tur som er middels krevende. Litt motbakke fra Pueblo Mogan. Vanskelighetsgrad 🦶🦶. Vi legger opp til en rolig tur uten hastverk. Turledere er John Arild og Arne. Du behøver ikke melde deg på, men møte opp i Puerto Mogan. Du betaler selv for bussbilletter og for lunsj. Ha med vann/frukt samt legitimasjon og reiseforsikringspapirer. På turene er det viktig å ha godt fottøy det vil si gode joggesko som har solide såler som stopper i grus/sand (ikke sandaler).

For å komme til Puerto Mogan tar du buss 1 eller 91. Buss tider om morgenen er ca. 8:33 fra Arguineguin og 8:44 fra Puerto Rico.

God tur😊

.

Kartet er tegnet enkelt i google maps og kan ikke orienteres etter. 

Veneguera 13.01.23

Her er Veneguera. Over det ser dere Inagua massivet. Foto: Elin

Gratis tur for alle til Veneguera 13.01.23 1

Vi møter banantrær og sitrontrær på veien. Foto: Elin

Gratis tur for alle til Veneguera 13.01.23 2
Gratis tur for alle til Veneguera 13.01.23 3

Fine trapper på noe av turen. Foto Elin