Torsdag morgen den 18. mars, var vi 20 glade klubbmedlemmer som på strekningen Arguineguin – Porto Rico – Maspalomas, ble «plukket opp» av Felix og hans buss – med Mette som reiseleder.

 Turen gikk til Argûimes, der vi fikk en meget interessant byvandring med Mette som vel forberedt guide. Vi var innom det rikholdige lokale markedet der de fleste handlet «snop» og ulike frukter.

I hele gamle byen var det satt opp vakre skulpturer av både voksne, barn og forskjellige dyr som var laget av lokale kunstnere.

Ved den gamle kirken San Sebastian tok vi en avslappende forfriskning og noen tittet også inn i kirken.  Felix tok oss opp det vakre dalføret Barranco de Guayadeque til en hulerestaurant.

Noen tok en drikkepause men flertallet gikk en rundtur. Etterpå dro vi til en meget «omfangsrik» og velsmakende lunch/middag på «restauranten El Centro.

Stemningen i bussen på hjemveien, ble derfor både høylytt og god, helt til de siste passasjerene gikk av bussen i Arguineguin kl 1630. Det var nok de fleste som la seg tidlig den «ettermiddagskvelden».

 Tusen takk til Mette (og Felix) for en – som vanlig –opplevelsesrik og vel gjennomført tur !!

 LeVa