KLUBBKORETS VENNERS TREFF PÅ KLUBBEN
TORSDAG DEN 20. FEBRUAR 2020 KL.19

Da vi fikk vite at vår dirigent (og oppstarter av Koret) Anne Grethe Krogh skulle komme på vinterferie i 2 uker – ville vi treffes.
Det ble kalt inn til «Klubbkorets venners treff» og responsen var stor. Både gamle og helt nye medlemmer kom. Anne Grethe er dypt savnet og vi ville høre om det var mulighet for at hun kunne komme tilbake til øya og få «liv igjen» i Koret vårt. Vi venter i spenning…
Det ble et livlig møte og gjensyn. Vi husket og mimret og sang. Enkel severing med ost, pølser, kjeks, drikke, kaffe og noen søtsaker, falt i «god jord».
Anne Grethe var meget overrasket over at vi fortsatt «husket» henne og hadde SÅ lyst til å synge igjen. Hun kunne da fortelle at hun gikk sine siste arbeidsmåneder i møte og ville nok pensjonere seg helt, men hadde en mor på 92, som fortsatt ville ha og trengte hennes oppmerksomhet. Så det å binde seg for en hel sesong var nok vanskelig.
Mette sa jo da at det var ingen som forventet at hun skulle stille 1. oktober kl. 16 og bli hele sesongen……….Vi innordner oss etter deg og den tiden du kan være her. Kanskje satse på noen uker i okt.- nov. des. og ha som mål å opptre til Julegløggen?? Kunne være en «gulrot»……
Det ble holdt et lite lotteri, fine gevinster gitt og lagd av Kirsti, en bok skrevet og gitt av Marie, og noen flasker vin. Klubbkoret har en konvolutt med penger i som ligger i Den Norske Klubbens safe i påvente at Koret kommer i gang igjen. Man har tidligere betalt Anne Grethe et lite honorar for å dirigere på 75,- euros pr. gang og som man vil fortsette med når det starter opp igjen.
Vel, da holder vi tonen varm og venter som sagt i spenning på ny info fra Anne Grethe – vi legger det ut på vår Hjemmeside – www.dnkgc.com og gir lyd fra oss.