Vi har 10 plasser ledige til høstens vakreste tur. Påmelding starter onsdag 26.10.22. 27.10 er de 10 plassene fylt opp. Melder du deg på nå kommer du på venteliste. Så vil vi vurdere om når vi kan sette opp ny tur.

Her er info om turen og hvordan du melder deg på til Camino de Santiago Gran Canaria.

Turen Tirsdag 15.nov.-torsdag 17.nov:

Deltagerne tar lokalbuss til Maspalomas og turen starter kl. 07.30  den 15.11. Derfra går turen tvers over øya til Galdar der vi er 17.11.  Overnatting i Tunte og i Cruz de Tejeda. Turledere er Anne og Arne.

Turen er ca:  66 km lang og du må ha selv bære med deg det du trenger på turen. Dette vil du få nærmere beskjed om.  1. dag er ca 26 km, 2. dag er 16 km og siste dag er 24 km. I tillegg er det mange høydemeter vi går opp og så ned. Vi tenker at det er som 3 onsdagsturer med klubben på 3 dager. Du må også selv komme til Maspalomas og fra Galdar og hjem. Reisen blir med lokal buss. Alle detaljer rundt dette vil vi dele med de som blir påmeldt i et møte ca 1 uke før turen.

Her kan du se video fra den samme turen i 2020. Men hotellet i Tunte vi da brukte er stengt.

Her kan du se video fra turen i 2021. Da gikk vi en annen rute 1. dagen, men overnattet i Tunte på samme sted som nå.

Turen er alt fulltegnet, nå blir det venteliste....Vil du være med på årets tur?

Bildet er av turledere Torger og Anne på vei på Camino de Santiago Gran Canaria i 2020. I bakgrunnen ser du Roque Bentayga. I november 22 er det Anne og Arne som er turledere. Foto: Halvor

Pris:

Prisen er 195 euro hvis du betaler kontant på klubben.  Dette inkluderer middag /drikke og overnatting Tunte og Middag/overnatting og frokost  Cruz de Tejeda samt en helt spesiell T skjorte som bare de som fullfører turen får. Du betaler først når du har fått bekreftet at du er påmeldt. Påmeldingen er bindene dvs at dersom du skulle bli syk, må du kontakte  reiseforsikringen for å få tilbake pengene.

Du kan betale 195  euro kontant eller 199 euro hvis du betaler med kort på kontoret. Vil du vippse betaler du 2040 kr. til:  641967 

Vippser du må du skrive tydelig hvem du er og hvilken tur du betaler for.

Betalingen må være klubben i hende før 07.11.22 for at påmeldingen er gjeldende.

 

Påmelding

Denne turen er for medlemmer. Er du ikke medlem kan du melde deg inn samtidig med påmelding. Innmelding koster 55 euro.  Vi jobber for å få på plass et digitalt system, men inntil videre må vi bruke  disse metodene:

Enten:

  1. Skrive deg på liste i Norskeklubben. Åpent fra kl. 10- kl.13, mandag-fredag. Påmelding fra onsdag 26.10.22
  2. Sende mail fra og med onsdag med påmelding til post@dnkgc.com .

 

På hovedbildet ser du turleder Torger og turleder Anne med Roque Bentayga i bakgrunnen