Toppen av Montana Tauro. Dronefoto: Halvor. 

Mandag 7.11 drar vi på topptur til Montana de Tauro. Montana de Tauro er ca 1200 moh og er i gangavstand fra kysten ved Tauro. Det er 25 plasser på turen. Vi blir hentet av buss i Arguineguin og Puerto Rico og drar opp til nordsiden av fjellet sammen med turlederne Jan-Ole og John Arild. I og med at vi starter høyt oppe er turen noe enklere enn en onsdagstur fra Molino de Vientos (Mølla). Turen vil ende i Tauro, men ruten velges av turlederne. Dette er en tur som tar ca 7 timer og er krevende. Deltagere må ha gått en onsdagstur med klubben eller tilsvarende før turen. Du bør ha med en jakke, gode joggesko helst med såler som ikke glir i fjellet, minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Samt ha med Helfo kort og bevis for reiseforsikring. For medlemmer koster turen 15 Euro og for ikke medlemmer 20 Euro.

Du kan melde deg på ved å gå til klubben som er åpen mellom 10-13.00 ukedager. Der kan du kjøpe billett kontant eller med kort. Du kan også skrive mail til: post@dnkgc.com. Sender du mail, skriv  hvilken busstasjon du skal hentes på og om du er medlem eller ikke.  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar. Du kan da kjøpe billett på kontoret i Arguineguin arbeidsdager mellom 10.00 og 13.00 eller vippse. (se under). Billetten er ikke refunderbar.

På grunn av valutaforskjeller og gebyrer må du betale ekstra ved digital overføring. Er du medlem kan du betale 15  euro kontant på klubben eller 15 euro +2% (totalt 15,30 euro) ved bruk av kort på kontoret.  Vil du vippse betaler du 150 kroner + 5% (totalt 158 kr)  til:  641967 . Er du ikke medlem betaler du 20 euro + 2 % (totalt 20,40 euro) ved kort på kontoret og 200 kr. +5 % (totalt 210 kroner) ved vipps. 

Vippser du må du skrive tydelig hvem du er, hvilken tur du betaler for og hvor du skal på.

Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene frem til og med Playa Cura.  Vanskelighetsgrad på turen: 🦶🦶🦶

Kartet er laget via my map i google og er ikke egnet til å gå på tur etter.