Fredag 17.11 drar vi på busstur til nordspissen av Gran Canaria. Vi blir hentet i buss, fraktet til en p. plass vest for byen El Roque og øst for San Felipe. Så besøker vi den hvite by helt nord mot Arlanterhavet. Videre langs sjøen til El Puertillo  og etter hvert lunsj. Etter lunsj er det ca 2 km. så henter bussen oss igjen. Turen er ca 8 km lang og vi skal opp få høydemeter. Dette er en lett klasse 2 tur. Vanskelighetsgrad 🦶🦶. Bussen vil starte opphenting i Arguineguin kl. 09.00.

Du kan melde deg på ved å skrive mail til: turdnkgc@gmail.com.   Sender du mail, skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og telefon nummer.  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar. Billetten er ikke refunderbar. NB: Du kan ikke melde deg på via Tutti appen.

Turen er kun for medlemmer. Når du har fått plass vippser du 270 kr. til  641967 – merk betalingen ft 1711. Du kan også betale på bank til konto nr: 1503.2653186. Merk betalingen med navn og ft 1711.  

Du bør ha med vann, gode joggesko,

Vi har ikke noen forsikring som gruppe så du har selv ansvar for reiseforsikring/Helfokort. Husk å ta med begge deler og helst i papirformat.  Påmeldingen er ikke godkjent før betalingen er inne. Vi kan ta med 28 + 2 turledere.

foto:Halvor
foto:Halvor