Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens hjørne

Presidentens hjørne september 2023

Man kan like det eller ikke, men sannheten er at årets syvende måned ifølge romersk/latinsk kalender er her! Derav navnet, september. Vi holder oss til den gregorianske rekkefølgen, og regner den som den niende måned. Uansett, høsten er i ferd med å ta tak. Mange er nok i gang med å pakke sydenkofferten, og noen er kanskje allerede på plass på solskinnsøya. Selv drøyer jeg litt og nyter «Indian summer» i hjemlige trakter.

Ellers er DNK`s systemer i ferd med å livne til igjen. Mette åpner kontoret og styret forbereder høstens første styremøte. Mye skal skje også denne høsten. Vi forbereder besøk av Lindesnes Trekkspillklubb, har tanker om å arrangere «seniortreff» og sist, men ikke minst, alle aktivitetslederne er i full gang med forberedelsene. Turgruppa har laget et spenstig program, her blir det mange skritt å gå. Er også rimelig sikker på at Gro og hennes drabanter holder strikkepinnene og nålene varme. Full innsats over hele linja. Tusen takk til alle.

På økonomisiden har Mai gjort en fin jobb siden sist. E-fakturaer for sesongens medlemsavgift har blitt sendt ut. Mange har betalt, men fortsatt er det noen som av ulike årsaker ikke har respondert. Vi har et håp om at de gjør dette snart, klubben trenger inntekter for å stå seg. Husleie, forsikringer og lønninger løper selv om sola steiker. Kursen på Euro i forhold til våre kroner har «løpt løpsk». Skjer det ingen endringer vil vi nok bli nødt til å skru opp vekslingsprisen. Dagens kurs på Nok. 10,- for 1 Eur. holder ikke lengre. Dette vil bli tatt opp på styremøtet denne måned.

Medlemsmassen teller nå over 700 medlemmer, men vi ønsker nye medlemmer velkommen. Er du interessert kan du finne påmeldingsskjema på.  https://dnkgc.com/blimedlem/. Meld deg inn og bli en del av et hyggelig miljø.

Morten har jobbet flittig med Styreportalen og Tutti. Vet han hadde et møte med driverne i Bergen i starten på denne måned. Mer nytt om status her kommer etter hvert.

Apropos styremøte; er det noen som har noe de mener styret burde ta tak i? Jeg lytter! Send en epost eller ring meg. Du finner kontaktinfo her: https://dnkgc.com/kontakt/

Nettsiden vår er blitt hacket og vi har foreløpig ikke funnet ut hvordan det skal fikses. Så om du skulle se et innlegg på russisk eller et annet språk så bare overse det. Vi sjekker siden daglig og fjernet det uønskede innholdet.

Ha en fortreffelig høst.

Bjørn