Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens Hjørne – November 2022

Årets mørkeste måned i nord. Vi som er så heldige å ha muligheten til å oppholde oss i sydligere farvann kan fortsatt glede oss over sol og varme. Selv om lyset forsvinner fort på kvelden er det fortsatt mulig å nyte varmen.

De som har lest «Brovingen» vet at et nytt styremøte er avholdt, denne gangen med de fleste tilstede «in persona». Nettmøter er vel og bra, men fysiske møter er best. Kontakten blir tettere og bedre, og avgjørelsene lettere.

Vi er usikre på årsaken, men et faktum er at vi mente å sende ut E-fakturaer til alle medlemmer som ikke hadde betalt kontingenten ved hjemreise i vår. I ettertid viser det seg at disse ikke har blitt mottatt. Hvor feilen ligger er altså uklart, men vi satser på at vi finner ut av dette til neste sesong.

Noen har også havnet på listen over medlemmer som ikke har betalt selv om de har medlemskapet i orden. Vi beklager dette! Skal ikke kunne forekomme. Husk medlemsmøtet Mandag 14 november på Resturante BarZentralen» i Arguinegun. Vi starter kl. 16.00 og håper på godt fremmøte av både nye og «gamle» medlemmer.

Vel møtt!

Bjørn