Presidentens hjørne mai

Nå er alle de flotte fridagene i mai over. I sør har vi hatt Gran Canarivær lenge, mens det i nord har vekslet mye – til og med snø de siste dagene, men sommeren kommer nok snart nordpå også…..

Styret har hatt videomøte i dag 21 mai. Økonomien går bra, og det er vi veldig fornøyde med. Drøyt 1/3 har betalt medlemskontingent allerede og det hjelper jo godt, men også de andre inntektene har vært høyere enn i fjor.

I klubblokalene har det vært krise pga vannlekkasje. Det er godt Mette er på plass og oppdaget dette. Hun tok umiddelbar aksjon. Etter flere teorier og flere rørleggere viste feilen seg å være et vannrør på utsiden. Dette var kommunens ansvar så de kom og ordnet opp og fikk stengt av røret. Heldigvis ble det ikke skader på lagret utstyr og kofferter. Men det ble mye jobb å få tørket opp vannet over flere dager. Mette har leiet en fuktavsuger som nå har stått på i flere dager. Morten var der for å gjøre ferdig april-regnskapet og var moralsk støtte og hjelper! Så nå forventer vi en ordning med forsikringsselskapet for kostnadene som har medgått.

Mette har også vært på befaring på Norskeplassen med kommunen. De er veldig positive og samarbeidsvillige. Så nå skal det bli nye bord og benker og beplanting – og etterhvert nye turskilt med spanske og norske navn på skiltene.

Vi har også diskutert veien videre for klubben og alt vi må gjøre til høsten med hensyn til avklaringer om fremtiden; kaféen, ansatte og lokalene. Og så ønsker vi å sette i gang flere aktiviteter for å beholde og tiltrekke oss nye medlemmer.

Styret tar nå møtefri frem til september dersom det ikke skjer noe spesielt. Til slutt noen viktige beskjeder:

  1. Mette reiser til Norge kommende helg så kontoret er stengt frem til tirsdag 3. september.
  2. E-faktura ny kontingent for høsten 2024 og for 2025 sendes ut i månedsskiftet mai/juni. Det er flott om du betaler innen forfall. Husk at om du betaler hele beløpet når fakturaen kommer så sparer du 10€ i forhold til å vente til høsten!

Vi i styret ønsker alle en flott sommer – og vi gleder oss til ny sesong!

Hilsen Randi

Bilder fra kjelleren!