Presidentens hjørne.

   Februar 2024

Februar, årets korteste måned, rekker vi alt som skal gjøres? Styret har hatt travle dager i det siste. Klargjøring for årets Generalforsamling 19 februar. Dette er et viktig møte for klubben. Styret skal fremlegge både gode og mindre gode nyheter og forslag. Regnskaper og budsjetter må være klart. Kandidater til neste års styre og verv må være på plass, og ikke minst, krystallkula må frem. Veien videre skal stakes ut! Hvor går vi? Hvilke utfordringer venter? Mye å tenke på. Arbeidet med en strategiplan for de neste 5 år er startet. Grunnlaget er lagt, men mye arbeid gjenstår. Her vil det nye styret få en viktig oppgave. Innspill mottas med takk.

Mener at vi nå er inne i en god trend, mange er villige til å gjøre en innsats for klubben. Turgruppens nye styre er på plass og holder «høyt tempo». Bra, vi trenger aktive ledere!

Klubbens største økonomiske bidragsyter, håndarbeidsdamene, holder strikkepinner og annet utstyr glovarmt. Problemer er til for å løses, stengningen av Petancabanen har ført til litt usikkerhet. Skotthyll – og Boccia – gruppene har løst dette veldig bra så langt. Hva fremtiden byr på gjenstår å se.

Snart styremøte, og medlemsmøtet rundt neste sving. Noen nyheter? Alltid spennende. I alle fall ikke kjedelig! Fjellfolkets fest, nå finner mange av oss frem finstasen for å være sosiale og feire litt. Miljømarsjen er også i rute. I år er det jo jubileum, 35 år for miljøet! Tør vi håpe på et deltakerantall i likhet med 25’års jubileet?

Ha en fin måned alle.

Bjørn