Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens hjørne Februar 2023

Da var januar lagt bak oss, og vi ser våren i det fjerne. Noen har kanskje allerede begynt å glede seg til å ta turen nordover. Men – først er det mange ting å gjøre her på solskinnsøya. Turgruppen frister med den ene turen mer spektakulær enn den andre, vår reiseleder byr på turer med fine opplevelser og gode lunsjer. Pass vekta! Aktivitetsgruppene planlegger sesongavslutninger. Utrolig at vi rekker alt!

Årets første medlemsmøte er i «havn»! Tror «Marino Chico» besto prøven. Langbordet fungerte. Mange medlemmer til stede. Referat på nettsiden.

Ellers står Generalforsamlingen på agendaen. Ingen forslag fra medlemmene er kommet inn denne gang, men styret har lagt ned mye arbeid foran dette møtet. Mangelen på regnskap for 2021 har medført noen regnskapsmessige utfordringer. Likeledes har overgangen til nytt regnskapssystem og bruk av kroner som valuta i regnskapet laget litt ekstra arbeide for oss. Forslag til nye vedtekter er på plass og har medført litt «hodebry». Men nå er vi i mål og håper at medlemmene vil gi sin tilslutning. Viktig at du møter på Generalforsamlingen 13 februar og lar din stemme høres.

Og et par gladnyheter til sist. Først Fjellfolkets fest 18 februar, og så er vi plutselig over i mars med Miljømarsjen 5 mars. Vi gleder oss!
Ha en fin måned.

Bjørn