Presidentens hjørne

Og så var desember her igjen! Hvor blir tiden av? Jula kommer i år også, om enn ikke som «julekvelden på kjerringa», den gjør sitt inntog! Barn, barnebarn og kanskje oldebarn venter. Noen «tar et fly» hjem til is og snø for å feire sammen med sine. Andre, som jeg selv, blir igjen på øya og feirer høytiden med gode venner her. Gang rundt «julepalmene» på norskeplassen er et bra alternativ.

Styret er i full gang med forberedelser til neste års generalforsamling, mandag 19 februar. Mye som skal redegjøres for, og være på plass i tide. Regnskap og neste år budsjett må være klart. Sesongplaner og aktiviteter likeså. Har du innspill, gi oss et hint?

Desember er en måned med mye mat. Slankere kan bare glemme alle gode forsetter, det er for mange fristelser! Det serveres julemat nær sagt over alt, ikke lett å holde dietten. For å holde meg til temaet diett, så er styret vant til å ha en stram «livlinje». Vi prøver å overføre dette til neste års program. Vi ønsker å ha kontroll på alle sider av vår virksomhet. Ikke enkelt, mange aktiviteter og mange hender i sving. Avtalene mellom aktivitetsgruppene og «moderklubben» er snart i havn. Styreportalen og Tutti blir stadig bedre og mer brukervennlig og informativ. Nettsiden fungerer veldig bra.

 

Sist desember tok jeg opp uttrykket, «La oss spille hverandre gode» Dette gjelder også for klubbens videre virke. Selv om vi nå har rimelig god kontroll på økonomien, er det fortsatt utfordringer. Vi avhenger av medlemmer som tar et tak og står på for klubben. Vi har et godt styre i dag, mange dyktige medarbeidere som gjør en kjempeinnsats, langt ut over det man kunne forvente. Tusen takk! Men – det er slik hos oss som ellers i samfunnet. Nye «koster» må på plass for at vi ikke skal stagnere. Vår valgkomité er i gang med å legge kabalen for kommende periode. Får du en henvendelse svarer du vel Ja? Kan avsløre at det er en positiv opplevelse å være en del av styringsgruppen i Den Norske Klubben.

Til alle våre medlemmer, uansett hvor de måtte befinne seg, ha en fin feiring!

God Jul og et Godt Nytt År

Bjørn