Presidentens hjørne Mars 2022 3

Presidentens hjørne.

April 2023

April vårmåned? Litt for tidlig hjem i år? Temperaturer på feil side av nullstreken! Snø i lufta! Men – vi «står han av» og stoler på at litt tålmodighet vil gjøre susen.

Selv om sesongen er inne i sluttfasen gjenstår noe aktivitet. Vårens siste styremøte avholdes snart. Hovedvekten er denne gang som alltid, økonomi. Fortsatt ser det bra ut. Utfordringen er vår og sommer uten inntekter, mens utgiftene til husleie og lønn løper. E-faktura for medlemsavgift for 2023 – 2024 sendes ut i mai, og vi håper at medlemmene betaler avgiften senest ved forfall. Mange betalte medlemsavgiften før de reiste hjem i vår. Takk til dem, vi sparer penger på å slippe å sende ut e-fakturaer. Mai og Morten har «vasket» medlemslistene med stor nøyaktighet, men skulle vi være så uheldige at noen som allerede har betalt får tilsendt krav, ber vi om tilgivelse for dette.

Skulle du være en av dem som ikke får en faktura i løpet av mai måned ber vi om at du gir oss en tilbakemelding. Bruk gjerne e-post adressen:  info@dnkgc.com.  Får du problemer med betaling eller har andre spørsmål så ta kontakt. Det er viktig at denne prosessen går «smertefritt».

Bare så det er sagt, har du noe du ønsker at vi i styret skal ta tak i så hører vi gjerne fra deg! Vi er jo til for medlemmene og vil gjerne at vi steller med saker som betyr noe for dem.

Ellers har Styreportalen, vår leverandør av medlemsregister og planverktøy, hatt noen problemer som har medført at vår prosess med innføring av diverse verktøy for medlemsgruppene har blitt forsinket. Styreportalen har nå bekreftet at våre systemer vil bli prioritert slik at vi forhåpentligvis kan ha et testsystem på plass i løpet starten på høstsesongen.

Til slutt vil jeg ønske alle våre medlemmer en blomstrende og fin vår.

Bjørn