TOPP TUR MANDAG 04.12.23

Turen er fulltegnet!

Vi inviterer våre medlemmer til en av de aller mest spektakulære langturene på Gran Canaria. Vi kjører sammen i buss til Cruz Grande. Derfra går vi Camino Real opp forbi Roque Nublo og over høyfjellet ned til Tejeda der bussen henter oss igjen ca. kl. 17.00 og kjører oss tilbake til dit vi gikk på. Turledere på turen er Anne og Torger.

Vi må ha 20 stykker med på turen for å gjennomføre. Sjekk videoen fra den første Camino de Santiago. Denne dagen tilsvarer det beste fra dag 2. Dette er virkelig en godbit.

Du kan melde deg på ved å skrive mail til: turdnkgc@gmail.com.   Når du sender mail, skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og telefon nummer.  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar. Billetten er ikke refunderbar.

Turen er kun for medlemmer. Når du har fått plass vippser du 270 kr. til  641967 – merk betalingen TT0412. Du kan også betale på bank til konto nr: 1503.2653186. Merk betalingen TT0412.

. Turen har vanskelighetsgrad    🦶🦶🦶. Det betyr at det er en forutsetning at du har gått en onsdagstur med oss eller tilsvarende før turen nå denne sesongen. Husk 2 l vann, lunsj, frukt og gode sko som har såler som ikke glir i grusen.

Vi har ikke noen forsikring som gruppe så du har selv ansvar for reiseforsikring/Helfokort.  Husk å ta med begge deler og helst i papirformat.  Påmeldingen er ikke godkjent før betalingen er inne. Vi sier som turistforeningen i Norge: Du går på eget ansvar.

På hovedbildet er turledere Torger og Anne i ferd med å gå samme strekning. God tur.😎🦶🦶🦶

 

Denne videoen viser hele Camino de Santiago Gran Canaria. Her på denne turen går vi den beste delen av dag 2.