Påmelding Topptur Alta Vista 11.03.24

OBS OBS: Påmeldingsfrist fredag 8.3. kl. 15:00

Mandag 11.03.prøver vi oss på nytt på toppturen til nordvestsiden av øya. Bussen tar oss til Artenara og videre ca. 5 km til utsiktspunktet Mirador del Sargento 1147 moh hvor turen starter.

Bussen starter opphenting i Arguineguin kl. 08:00 og plukker opp deltagere til Puerto Rico (og ev. videre ved behov).

Turen går på flotte stier, i furuskog, og i et kupert terreng. Vi har et imponerende utsyn det meste av turen, og man blir slått av den flotte naturen. Vi ser Tenerife, Vega de Acusa, Roque Bentayga og Roque Nublo (væravhengig).

Turen går videre mot målet som er AltaVista, som er 1376 moh. Her får vi en flott utsikt i sør mot La Alde de San Nicolas.

Vi går samme vei tilbake og ender opp i Artenara hvor vi håper på få til en liten stopp med en forfriskning, eventuelt gå på museum.

Vi blir hentet av bussen ca. kl 17.00

Dette er en tur på tre føtter 🦶🦶🦶. Det betyr at det er en forutsetning at du har gått en onsdagstur med oss eller tilsvarende før turen nå denne sesongen.

Du bør ha med en jakke, gode joggesko helst med såler som ikke glir i fjellet, minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Ta med Helfokort og bevis for reiseforsikring. Klubben har ikke forsikring så du må selv ha det.

Hvis værvarsel (Calima eller regn) tilsier at turen ikke kan gjennomføres – les her:

https://dnkgc.com/calima-gjennomfore-eller-avlyse-tur/

Turen koster 350 kr. Bindende påmelding og billetten er ikke refunderbar.

Det må være minst 21 påmeldte for at det skal bli noe av turen. Blir turen avlyst på grunn av få påmeldte eller dårlig vær, refunderes pengene.

Du melder deg her (ha medlemsnummer klart – du kan ikke melde deg på hvis du ikke allerede har meldt deg inn i Norskeklubben):

Topptur Alta Vista 11.03.24 | Den Norske Klubben Gran Canaria (letsreg.com)

Spørsmål medlemsnummer kan sendes til turdnkgc@gmail.com. (Du finner medlemsnummer på din profil på Tutti.)

Det er ikke mulig å melde seg via Tutti.

God tur😊

 

Påmelding til