Nok en nydelig topptur klar for påmelding. 

Turen er fulltegnet!

En buss starter opphenting i Arguineguin kl. 08.00 og kjører oss opp til Fataga. Derfra går vi sammen med turlederne  Anne, Odd og John Arild via Santa Lucia og til Temisas. Der henter bussen oss igjen. Prisen blir noe høyere fordi bussen må kjøre langt.

Vi må ha 20 stykker med på turen for å gjennomføre.  Sjekk video fra en tidligere tur. Dette er en av de 10 beste turene på øya.

Du kan melde deg på ved å skrive mail til: turdnkgc@gmail.com.   Sender du mail, skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og telefon nummer.  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar. Billetten er ikke refunderbar. NB: Du kan ikke melde deg på via Tutti appen.

Turen er kun for medlemmer. Når du har fått plass vippser du 300kr. til  641967 – merk betalingen TT2711. Du kan også betale på bank til konto nr: 1503.2653186. Merk betalingen med navn og TT 2711.  

En forutsetning for å delta er at du enten har vært med på en onsdagstur med oss i høst eller har tilsvarende turerfaring. Gode joggesko, gjerne med grove såler slik at skoen stopper i grus/sand. Minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Turen har vanskelighetsgrad    🦶🦶🦶.

Bli med å gå på vakre fjellhyller. Og har du gått fra Molinos de Viento (Mølla) og opp så klarer du dette.  Vi har ikke noen forsikring som gruppe så du går på eget ansvar. Du har selv ansvar for reiseforsikring/Helfokort. Husk å ta med begge deler og helst i papirformat.  Påmeldingen er ikke godkjent før betalingen er inne. Vi kan ta med 27 + 3 turledere.  Vis også uoppfordret betaling i Vipps/bank når du går på bussen.

 

Video fra en test tur vinter 23 med link til Borse-TV på you tube.