Turen er fulltegnet!

Vi inviterer til tur til Gui Gui stranden 11.12.23.

Mandag 11.12.23 skal turledere Kjetil og Arne lede forhåpentligvis 25 deltagere til Gui Gui stranden. Buss henter oss  og kjører opp til Tasartico via GC 200. Derfra går vi over til Gui Gui stranden og nyter et bad og medbragt niste på stranden.  Turen tar ca 3 timer over fjellet og 3 timer tilbake til bussen.  Det blir opphenting i Arguineguin kl. 08.00 og så henter vi deltagerne på veien fram til Puerto Rico der vi er ca 08.10.

Etter turen blir vi så hentet og kjørt tilbake til dit vi gikk på.

Du kan melde deg på ved å skrive mail til: turdnkgc@gmail.com.   Sender du mail, skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og telefon nummer.  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar. Billetten er ikke refunderbar. NB: Du kan ikke melde deg på via Tutti appen.

Turen er kun for medlemmer. Når du har fått plass vippser du 270 kr. til  641967 – merk betalingen TT1112. Du kan også betale på bank til konto nr: 1503.2653186. Merk betalingen med navn og TT1112.  

Ha på gode joggesko, gjerne med grove såler slik at skoen stopper i grus/sand. Ha med  vann, lunsj og frukt og ha med badetøy hvis du vil bade. Vi kjører turen uansett flo/fjære. Er det flo må du svømme over til den andre stranden.

Vi har ikke noen forsikring som gruppe så du går på eget ansvar. Du har selv ansvar for reiseforsikring/Helfokort. Husk å ta med begge deler og helst i papirformat.  Påmeldingen er ikke godkjent før betalingen er inne. Vi kan ta med 25 + 3 turledere. Vi må være over 20 for å gå kjøre turen. Vis også uoppfordret betaling i Vipps/bank når du går på bussen.

Turen har vanskelighetsgrad    🦶🦶.

Bildet til saken er fra Gui Gui stranden. Foto: Henrik

Påmelding til Gui Gui stranden mandag 28.02. 2