TOPPTUR MANDAG 20.02.23

Vi inviterer våre medlemmer til en av de aller mest spektakulære langturene på Gran Canaria. Vi kjører sammen i buss forbi San Bartolome/Tunte til Cruz Grande. Derfra går vi Camino Real opp forbi Roque Noble og over høyfjellet ned til Sauchillo der bussen henter oss igjen ca. kl. 17.00 og kjører oss tilbake til dit vi gikk på. Turledere å¨turen er Siw og Arne.

Vi må ha 20 stykker med på turen for å gjennomføre. Sjekk videoen fra den første Camino de Santiago. Denne dagen tilsvarer det beste fra dag 2 og det beste fra start av dag 3. Dette er virkelig en godbit.

Du kan melde deg på ved å skrive mail til: turdnkgc@gmail.com.   Sender du mail, skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og telefon nummer.  Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar. Billetten er ikke refunderbar.

Turen er kun for medlemmer. Når du har fått plass vippser du 300 kr. til  641967 – merk betalingen TT2002. Du kan også betale på bank til konto nr: 1503.2653186. Merk betalingen med navn og TT 2002.  

En forutsetning for å delta er at du enten har vært med på en onsdagstur med oss i høst eller har tilsvarende tur erfaring. Gode joggesko, gjerne med grove såler slik at skoen stopper i grus/sand. Minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Turen har vanskelighetsgrad    🦶🦶🦶.

Vi har ikke noen forsikring som gruppe så du har selv ansvar for reiseforsikring/Helfokort. Husk å ta med begge deler og helst i papirformat.  Påmeldingen er ikke godkjent før betalingen er inne. Vi kan ta med 23 + 2 turledere. Vi må være over 20 for å gå kjøre turen.

Under her er et kart du ikke skal gå etter, men kun bruke som en informasjon.  På hovedbildet er turledere Torger og Anne i ferd med å gå samme strekning. God tur.😎🦶🦶🦶

 

Denne videoen viser hele Camino de Santiago Gran Canaria. Her på denne turen går vi den beste delen av dag 2 og dag 3.