Onsdag 22.10 drar turledere Anne og Halvor på høstens høydepunkt.  Vil du bli med?

Meld deg på til høstens høydepunkt.
Vi har 8 plasser på høstens vakreste tur.
Vi drar 22.11 i buss til San Pedro/Agaethe. Så går vi via Tamabada skogen og til vakre El Horillo der vi bor i 2 netter.
Tilsammen er det plass til 2 turledere og 8 gjester. Dag 2 går vi en flott, 2 mils tur i området. Så siste dagen går vi fra El Hornillo via Tamadaba skogen og til vakre Artenara der vi blir hentet med buss.
Buss til Agaethe og fra Artenara, overnatting 2 netter, 2 frokoster og 2 middager er inkludert i prisen. Du må betale for lunsj og selv holde drikke.
Totalprisen pr. stykk blir da 127 E.
Sjekk gjerne prøveturen via Borse-tv på facebook eller youtube.com.

Påmeldingsfrist er 19.11.23.

Du kan melde deg på ved å skrive mail til: turdnkgc@gmail.com.  Sender du mail, skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og ditt telefon nummer. Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar.

Turen er kun for medlemmer av klubben. Når du har fått plass vippser du 1600 kr. til  641967 – merk betalingen TT2211. Du kan også betale på bank til konto nr: 1503.2653186. Merk betalingen med navn og TT 2211.  

En forutsetning for å delta er at du enten har vært med på en onsdagstur med oss i høst eller har tilsvarende tur erfaring. Gode joggesko, gjerne med grove såler slik at skoen stopper i grus/sand. Minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Turen har vanskelighetsgrad    🦶🦶🦶.

Vi har ikke noen forsikring som gruppe så du har selv ansvar for reiseforsikring/Helfokort. Husk å ta med begge deler og helst i papirformat.  Påmeldingen er ikke godkjent før betalingen er inne. Vi kan ta med 23 + 2 turledere. Vi må være over 20 for å gå kjøre turen.

Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene frem til og med Playa Cura.

Sjekk videoen fra testturen vinter 23. Hovedbildet er fra en tur med turleder Anne fra Artenara-Agaethe.

Dette kartet gir en skisse over turen og kartet kan ikke brukes til å gå etter.