Mandag 27.02 drar turledere Anne og Arne på en av de 3 vakreste turer på Grand Canaria. Vil du bli med? 

Det er 23  plasser på turen. Vi blir hentet av buss i vårt område  og drar opp til Artenara. (sjekk kartet under) Turen er omtrent som en vanlig onsdagstur og terrenget starter høyt opp og går gjennom frodig og spennende områder samt hulelandsby før vi går ned i Agaethe dalen. Turen vil ender der og vi får buss hjem derfra ca kl. 17.00. Da det er buss om morgenen og henting i Agaethe må prisen bli: 300 kr.  Vi må ha 20 stykker med på turen for å gjennomføre. Sjekk video fra en tidligere tur. Dette er virkelig en godbit.

Du kan melde deg på ved å skrive mail til: turdnkgc@gmail.com.  Sender du mail, skriv hvilken busstasjon du skal hentes på og ditt telefon nummer. Din påmelding er først gjeldende når du har fått svar.

Turen er kun for medlemmer av klubben. Når du har fått plass vippser du 300 kr. til  641967 – merk betalingen TT2702. Du kan også betale på bank til konto nr: 1503.2653186. Merk betalingen med navn og TT 2702.  

En forutsetning for å delta er at du enten har vært med på en onsdagstur med oss i høst eller har tilsvarende tur erfaring. Gode joggesko, gjerne med grove såler slik at skoen stopper i grus/sand. Minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Turen har vanskelighetsgrad    🦶🦶🦶.

Vi har ikke noen forsikring som gruppe så du har selv ansvar for reiseforsikring/Helfokort. Husk å ta med begge deler og helst i papirformat.  Påmeldingen er ikke godkjent før betalingen er inne. Vi kan ta med 23 + 2 turledere. Vi må være over 20 for å gå kjøre turen.

Bussen starter avreisedagen kl. 08.00 på busstasjonen i Arguineguin og henter opp personer på bussholdeplassene frem til og med Playa Cura.  

Sjekk videoen fra turen med vår Kanariske guid Rafa i spissen. Her går vi fra Artenara og vestover til Agaethe der vi ender opp med lokal vinsmaking. 20 km, 8 timer og en fantastisk tur gjennom frodig natur på Grand Canaria vinteren 2022.​ Til denne turen er det ikke vinsmaking inkludert.

Dette kartet gir en skisse over turen og kartet kan ikke brukes til å gå etter.