Påmelding Topptur til Arco del Coronadero 18. mars

OBS: Påmeldingsfrist søndag 17.03 kl. 17.00

Mandag 18.03 går toppturen til sørøstsiden av øya til steinbuen Arco del Coronadero. Turen starter i Bahia Feliz og dit kommer man med buss nr 1 og gå av på busstopp ved gangbro over veien. Ta buss nr. 1 som går fra Puerto Rico kl 9.06 og fra Arguineguin kl 09.14 til Bahia Feliz.

Turen er ca. 14 km, den starter med å gå innover Barranco de la Monta Berriel. Litt inne i dalen går vi gjennom en tunell som det tar 5-6 minutter å gå gjennom. Vi kommer ut i Barranco Hondo og det blir en fantastisk fin tur opp gjennom elveleiet, en del steinete og det blir litt klatring fra elvebunnen og opp til platået hvor Arco del Coronadero ligger.

Om noen er litt høyderedde og ikke liker klatring så går en turleder med dere opp en enklere sti til steinbuen.

Fra steinbuen går vi en enklere sti tilbake til Bahia Feliz hvor vi håper på en forfriskning før vi tar bussen hjem.

Dette er en krevende tur på tre føtter 🦶🦶🦶. Det betyr at det er en forutsetning at du har gått en onsdagstur med oss eller tilsvarende nå denne sesongen.

Du bør ha med en jakke, gode joggesko med såler som ikke glir i fjellet (terrengsko), ikke asfalt-sko eller sandaler, minst 2 liter vann, lunsj og frukt. Ta med Helfokort, ID kort og bevis for reiseforsikring (papir). Klubben har ikke forsikring så du må selv ha det.

Hvis værvarsel (Calima eller regn/tåke) tilsier at turen ikke kan gjennomføres – les her: https://dnkgc.com/calima-gjennomfore-eller-avlyse-tur/

Denne turen er åpen for alle. Turen koster 15 kr. for medlemmer (dekker påmeldingsgebyret i LetsReg) og 125 kr for ikke-medlemmer. Bindende påmelding, billetten er ikke refunderbar.

Du melder deg på her (ha medlemsnummer klart). Hvis du ikke er medlem av Norskeklubben – bruk medlemsnummer 0000 (gjelder KUN denne turen):

Topptur Arco del Coronadero 18.03.24 | Den Norske Klubben Gran Canaria (letsreg.com)

Spørsmål vedr. påmelding og medlemsnummer kan sendes til turdnkgc@gmail.com

Det er ikke mulig å melde seg via Tutti.

Velkommen på tur!