Faste turer søndager - Spaserklubben 1

På tur med Spaserklubben, «El Paseo»

Lyst på en hyggelig tur før middag på søndag? Spaserklubben i Den Norske Klubben arrangerer lettere turer som alternativ til våre vanlige søndagsturer. Disse turene går fra Balito med start kl. 11.30 på søndager. Her møtes vi ved rundkjøringen med det store treet midt i. Turene er gratis og åpen for alle. Vi går vekselsvis til Puerto Rico og Arguineguin. Turene er enkle, lette å gå og tar ca. 1,5 -2 timer.

Balito ligger mellom Patalavaca og Puerto Rico og er lett å finne. Kommer du med buss fra nord (Puerto Rico/Amadores/Mogan mm) går du av ved busstoppet foran Hot. Marine Elite og går ned gjennom tunellen.

Fra syd ( Patalavaca/Arguineguin/Playa Ingles mm.) går du av ved busstoppet nedenfor hovedveien samme sted, og fortsetter langs sideveien mot rundkjøringen.

Spaserklubben har også andre lette turer. Vi har byvandringer, turer til attraksjoner mm. Følg med på nettsiden til Den Norske Klubben, https://dnkgc.com  eller på vår FB side. (link???). Her vil turene bli annonsert og du kan finne detaljer om disse. Hyggelige og flinke turledere sørger for trivelige og sikre turer. Husk forsikringspapirer, gode sko, solkrem, vann og godt humør.

Vel møtt!