Brovingen november

Klubben er inne i en travel periode. På fredag var det hyggelig kulturaften med Lindesnes Trekkspillklubben med mange danselystne deltakere. Denne uken er en gjeng på tur til fastlandet til San Sebastian og Bilbao og neste uke reiser en ny gjeng til naboøya La Palma. Det er mange spennende fjellturer og alle gruppeaktivitetene er i god gjenge.

På styremøtet i går fikk vi vite at økonomien viste et lite overskudd for oktober. Det er bra for vi bestemte også å installere air condition i Klubb-kaféen. Det som er mindre bra er den høye kronekursen for norske kroner mot euro, både for klubben og for oss som har inntektene våre i kroner. Klubben har likevel bestemt å beholde vekslingskursen på kr 11,50 inntil videre. Dato for generalforsamlingen i 2024 er bestemt så hold av 19 februar i kalenderen.

Ellers er oppdaterte avtaler med de ulike aktivitetsgruppene snart i boks. Nettsiden med undersider er nesten ferdig oppdatert, men det er beklagelig at vi enda ikke har funnet ut hvorfor noen aktiviteter viser en time feil tid i kalenderen. I TUTTI-appen er tiden riktig! Og vi fortsetter med TUTTI-hjelp hver torsdag fra kl 12-14.

I et annet innlegg på nettsiden kan dere lese at vi søker etter loddselgere på tirsdager. Loddsalg er en viktig inntektskilde for Håndarbeidsgruppen- og dermed for klubben. Så hvis du kunne tenke deg å bruke 1,5 time på tirsdager og liker å møte nye folk så er det bare å gripe muligheten.