Brovingen for desember

SISTE: Søndagsturene er avlyst pga Calima. Samling på el Pescador til vanlig tid. 

………..

Styret hadde sitt siste møte før jul 4 desember. Vi har allerede begynt å planlegge for generalforsamlingen som skal foregå mandag 19 februar kl 11 på hotel Mirador del Atlántico, Amadores, dvs samme sted som sist. Husk å sette av denne formiddagen i kalenderen. Sakspapirene vil være tilgjengelige siste uken i januar.

Vi er bekymret for økonomien fordi færre enn forventet har betalt kontingent for 23/24 sesongen, – og prisene stiger. Derfor må vi finne flere måter å øke inntektene på. En av disse tingene er at vi forhåpentligvis får noen annonsører inn på nettsiden vår, og muligens på Facebook. Og vi kommer nok ikke unna en økning i kontingenten. Dette blir en sak på generalforsamlingen. Vi i styret skal jobbe med nye ideer for å øke inntektene, men det fins sikkert gode ideer blant alle dere medlemmer. Send oss noen ord om det!

Styret har vedtatt at det skal være mulig med halvårskontingent på 30 EUR for kommende vårsesong for nye medlemmer. Husk at dette bare gjelder nye medlemmer og kun én gang.

Julen nærmer seg med raske skritt. Kommende søndag er siste klubbarrangement før jul med søndagsturer til Norskeplassen der det er gudstjeneste i samarbeid med Sjømannskirken. Spaserklubben har sitt arrangement øverst i Nydalen. Etterpå er det samling som vanlig, denne gang på El Pescador på senteret i Puerto Rico. Og så det er tur til Veneguera og julekrybben 25 desember, med ledige plasser. Vi møtes på nyåret igjen. Et utkast til sesongplan for våren ligger allerede på nettsiden.

God jul til dere alle enten den feires her på Gran Canaria eller i Norge🧑‍🎄.

Randi Grung-Olsen, 14.12.23