Presidentens hjørne, oktober.

Vi er endelig i gang igjen, og denne uken har flere aktiviteter startet opp. På søndag 20 oktober er søndagsturene i gang igjen, se egen melding om det.

Styret har hatt møte, og vi undersøker muligheter for flere aktiviteter, f.eks Dart spill/turneringer. Det kan vi få til i klubbens lokaler med en enkel servering. Vi ønsker også å få til Quizz-kvelder, eller kanskje det skulle være lunsj/formiddag i stedet? Og vi har lyst til å prøve regulære medlemskvelder a la søndagssamlingene. Til de to siste tiltakene trenger vi et sted å være. Carl-Fredrik Fahlvik har tatt på seg å være klubbens arrangementskomite, og han har startet å undersøke mulige samlingssteder. Ta kontakt med ham/klubben om du har en lur idé.

Palmeral Noruega/Norskeplassen fremstår snart i helt ny drakt. Kommunen har gjort en kjempeinnsats for å fikse opp, og snart er der nytt flagg og info-tavle. Sti-skilt skal det også komme. På søndag er det flaggheising.

Torsdag 21 november blir det medlemsmøte – og vi har flyttet velkomstfesten til samme dag og sted. Denne gangen prøver vi noe nytt, det betyr at vi skal være i kommunens nye lokaler på toppen av parkeringshuset i Arguineguín som er rett ovenfor SPAR-butikken. Mat/drikke skal vi stå for selv, og musikk er bestilt så for de som har kriblende danseføtter er muligheten der. Sett av denne dagen🙂.

Det jobbes og fikses fortsatt utenfor klubblokalene, men i løpet av en ukes tid håper vi at kaféen er tilbake på vanlig plass. Presidentkontoret ble oversvømmet av lekkasje ovenfra i august. Nå tørkes rommet opp og vaktmester Karl gjør en kjempejobb for å fikse vegger og møbler. Vi fikk heldigvis låne en skikkelig avfuktingsmaskin av FIXIT gratis!

Den raskeste måten å få beskjeder på er gjennom appen TUTTI, og hvis du ikke alt har lastet den ned så er det lurt å gjøre det. Her er oppskriften:

Søndag 20 oktober er det den store TV-aksjonen i Norge med innsamling til bygging av fasiliteter for familier med kreftsyke barn. Vi planlegger en innsamling til aksjonen på vår søndagssamling i Puerto Rico så husk å ta med kontanter om du vil være med å bidra.

Hilsen Randi

PS: Valgte bilde med miljømarsjskjorte siden det snart er søndagstur… Og bilder med oversikt av uteområdet samt presidentkontoret.